razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Pui cu ciuperci şi brocoli & Chardonnay 2021, Domeniile Mitroi

Un Chardonnay dobrogean, discret şi elegant, cu fructe galbene coapte, la care se adaugă fine senzaţii de citrice amărui şi alune prăjite. Corpul este mediu, puţin onctuos, cu alcool bine evidenţiat şi o aciditate vie. Postgustul, proaspăt şi persistent, lasă impresii de fagure de miere şi o subtilă adiere minerală.

Pui cu ciuperci şi brocoli, gratinat la cuptor
Reţeta lui Costăchel | Pui cu ciuperci şi brocoli, gratinat la cuptor
3

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Spumă de ciocolată & Lacrima lui Ovidiu roşu

Cu toţii cunoaştem Lacrima lui Ovidiu, vinul alb licoros cu care Murfatlarul se mândreşte de câteva decenii. Ceea ce nu toată lumea ştie e că […]

Learn More

Caş frământat & Rusalcă Albă

Caşul frământat cu ouă fierte moi îmi aduce aminte de vremurile copilăriei, când bunica încerca tot soiul de tertipuri culinare ca să mă determine să […]

Learn More

Paste cu piept de pui & Terra Romana Chardonnay

Nu ştiu dacă v-am mai spus: nu mă dau în vânt după Chardonnay. “Lasă că-ţi trece” mi-a zis un prieten connaisseur şi mi-a recomandat să […]

Learn More